Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2018 18:37 - Доверчивият българин
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4364 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 18.12.2018 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Това е национална черта видима от повече от 1300 г., която е донесла на българите едни от най- големите бедствия, катастрофи и трагедии ! Това е наивната вяра, че ако сме послушни, кротки и подчинени, някой ще ни оцени, ще се погрижи за нас. Тук проблема не е в ниската образованост, а в огромния наивитет и дебилност, в социалния и етнически състав на българското население в момента ! Добавете застаряването и болестите, над 70000 са регистрирани с ментални проблеми, неподлежащи на миграция ! Столичната община се хвали навсякъде, че осигурява котлова храна и приют за 200-300 души , по другите градове и това го няма, но истината е друга и особено цинична ! Системата ни убива и разчиства, 1000 души  са узурпирали, с наша помощ, властта, живеят охолно и щастливо за сметка на другите, подаряват държавата на евроатлантическите акули ! Всички ги знаем, те са в колите заминаващи за Коледа в Гърция, самолетите за Англия, Германия, САЩ.... Притежават тлъсти офшорни сметки, имоти и блага от окрадените народни пари ! Системата ги ражда и покровителства , скъсаха ни от „информации” за оправдания Бисеров, сега ще оправдаят Банови, Баневи и още хиляди други „герои” ! „Гарван, гарвану око не вади !”

            Пуснете си телевизора и вижте подвеждащите и досадни реклами- ние сме най- дрисливата, склерозирала, ставно болна, пърхутясала нация, менструираща безкрайно !? Без хранителни добавки и нелекуващи  лекарства, екзотични скъпи плодове и зеленчуци ще измрем !? Да не говорим за ежедневните внушения, че евтината, нискокалорична храна е вредна, канцeрогенна и пр... Ще ви дам само един пример – забраниха производството на сирене от сухо мляко и растителна мазнина. Освен че е по- евтино, по-ниско калорично, то е по-безсолно, по- трайно и е вредно само ако ядеш по един тон дневно !? Някой, обаче каза ли ви, че разрешената суровина  т.н. краве мляко не е българско !? Още с избиването на животните по време на Филип Димитров и мътните води на 1991-1992 г., България беше лишена от суровини за млека и сирена ! Пълна тайна е от къде, в какво пристига, на каква цена и с какво качество, до колко е краве, млякото което консумираме !?

           Не е само това, вижте производителите, цените, пустеещите земи подготвени за трансформация от земеделски в други с последваща продажба !? Чужди държави искат официално да купуват българска земя и ще я купят скоро ! Наивни сънародници , очаква се да ни направят джендъри, децата да се отглеждат от еднополови двойки, на идиоти- вече ни направиха !? ЕС ни глобява за монопол в енергопроизводството с повече пари от коледната надбавка за пенсионерите, защото не сме допуснали западно участие в БЕХ, скоро ще поискат участие и контрол в спалните ни !? Тъжно и ужасно, в сравнение със съветското влияние и турското робство, сега робството е пълно и унищожително, незаслужен край на българското ! На оцелелите хубава Коледа и Новогодишни празници ! За злото и геноцида от българи на българи не може да има помирение и давност !






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Това е прочел dedenze за българите от тавана у дома си:
20.12.2018 07:56
"Това е наивната вяра, че ако сме послушни, кротки и подчинени, някой ще ни оцени, ще се погрижи за нас. Тук проблема не е в ниската образованост, а в огромния наивитет и дебилност, в социалния и етнически състав на българското население в момента."
И око му не мига на деденцето да НАХРАЧИ народа си, с майка, баща, деца и внуче барабар.
МА НА КВО ОСНОВАНИЕ некой е писал тва на тавана? Знам. Оти се не пенявиме като френци и гърци и некои европейци. Тех им е широко около врата. Не са като нас ПЛЕННИЦИ, РАЗОРЪЖЕНИ и РАЗОРЕНИ от "съюзниците". И нема опасност за них, да дойде Ердоган да ги осмирява и да се погрижи за "застрашените" си сънародници. И да забрави да си ходи.
И не са им качвали лебо на трупчета, както направи МВФ през "Виденовата зима".
Ма кви протести имаше тогава, и барикади, и изтърбушване на парламент, и едни депутати едвам отърваха кожата. Къв светъл пример! А резултато? МВФ пусна НЕЗАКОННО спрения 1 милиард, хиперинфлацията и хлебната криза свършиха, но ПРОПАДАНЕТО на страната продължи. До днес. При секо правителство. Оти ТОВА е целта на Господарите. А те са далече и нашите протести само биха им помогнали да ни унищожат по-бързо.
Ма че тоа народ ПРИ ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ е въставал и е лял РЕКИ ОТ КРЪВ за свабадата си, това медиите го не пищат по таваните.
цитирай
2. анонимен - Крумчо, не бих ти отговорил,
20.12.2018 16:51
на "таванските", родови и всякакви обиди, оценки и тъпизми на тях ако има Бог, той ще ти отговори !
Мисля, че и в други мои постинги си лял жлъч и злоба ! По-добре е да си обективен, критичен, песимист и реалист, отколкото превъртял, надъхан до идиотизъм, националист и оптимист ! Пусни видеото там други хора ти обясняват по- подробно реалната действителност ! Що се отнася до народа, по- добре е да се затриеш, отколкото да живееш като пресметлива, предателска, балканска курветина !
цитирай
3. krumbelosvet - Другите хора
21.12.2018 12:23
Са един пишман професор, куче, което не знае да лае. Имам пост по въпроса
цитирай
4. krumbelosvet - Значи,
21.12.2018 12:52
Някой може да лепне ХРАЧКА на ЦЯЛ НАРОД, И НА МЕН И РОДА МИ в т.ч., а аз трябва да му чета хрисима нотация или да премълча. А Иво Христов глупее без КАПКА научни основания. Щото нема дебиломер, а и да има, професорът не е мерил други народи.
цитирай
5. krumbelosvet - Не бех дочел
21.12.2018 13:32
до мъдростта, че е по- добре да се затрием. Ми затривай се. Един майцеплювец това заслужава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467953
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031